onduline tagplader

Onduline tagplader

Onduline tagplader er den perfekte løsning, hvis du for eksempel gerne vil have overdækket legehuset, skuret, dit brænde eller en helt fjerde ting. Denne type tagplade er uhyre brugervenlig. Det eneste du skal bruge for at kunne montere tagpladerne er hammer, kridtsnor og en sav – mere værktøj behøver du faktisk ikke.

Leder du efter tilbud på Onduline Tagplader?

SE TILBUD

Her på siden kan du læse meget mere om onduline tagplader. Du bør læse med her, hvis du overvejer at købe denne type tagplade til et eller flere af dine projekter.

Forhandler af onduline – Pris

Hvis du gerne vil spare en masse penge og tid, så bør du købe dine onduline tagplader via nettet. Hos den danske webshop XL-Byg.dk kan du købe denne populære tagplade.

Foto: XL-Byg.dk

Foto: XL-Byg.dk

Onduline tagplader kan lige nu købes for 79,95 pr. stk. hos XL-Byg.dk.

Specikationer

  • Farve: Sort
  • Størrelse: 95×38 mm, 950×2000 mm, 10 bølger
  • Max. lægteafstand: 460 mm
  • Taghældning: 10-15 grader

Hvad er onduline tagplader?

Onduline tagplader er en uhyre populær tagplade, da den er kendt for at være meget brugervenlig og let at montere samtidig med, at den er meget holdbar. Denne type tagplade bruges typisk til legehuse, redskabsrum, skure, brændestabler og kolonihavehuse.

Som sagt er denne type tagplade uhyre let at montere. Det eneste det kræves for at kunne montere dem er følgende: søm, sav, hammer og kridtsnor. Du skal altså blot sømme tagpladen fast på det ønskede sted. Det kan altså ikke gøres meget lettere.

Vidste du godt, at onduline tagplader også bliver kaldt for bitumenplader? Derfor kan du bruge begge navne, hvis du for eksempel leder efter denne type tagplade i en butik.

Fordele ved denne type tagplade

Den helt store fordel ved onduline tagplader er, at de er uhyre billige taget kvaliteten og holdbarheden i betragtning. Det vil altså sige, at du for ganske få penge kan få et tag, der er sublimt til overdækning. Det tåler både regn, sne og frost, hvilket gør det ekstra attraktivt for os danskere.

Udover at være billigt så er tagtypen også meget brugervenlig. Taget vejer næsten ingenting, hvilket gør det nemt at flytte rundt med og ikke mindst at montere på selv de besværligste steder.

I øvrigt er tagets holdbarhed også værd at nævne. Holdbarheden er rigtig god, hvis du tager prisen i betragtning. Du får virkelig noget for pengene ved at købe onduline tagplader.

Bonusinfo

Langt de fleste forhandlere giver dig 15 års reklamationsret på onduline tagplader. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din forhandler giver dig 15 års reklamationsret, så husk at spørge inden du køber.

Montering af Onduline tagplader

Som tidligere nævnt er det uhyre let at montere disse tagplader. Typisk kan du gøre det på egen hånd, da tagpladerne ikke vejer spor meget og derfor er lette at flytte rundt på.

Til at montere pladerne skal du blot bruge en sav, hammer og søm. Saven bruger du til at skære pladerne til, så de passer til formålet. Tagpladerne er meget lette at save i, så det bør du ikke frygte.

Når du har savet tagpladerne til, så er det blevet tid til at fastgøre dem på for eksempel dit brændeskur. Til det skal du bruge hammeren og nogle søm. En ganske normal hammer og normale søm er nok til at fastgøre tagpladen. Hvis du gerne vil have et par ekspertråd til montering af onduline tagpladerne, så anbefales det at tage kontakt til din lokale byggehandel eller håndværker.

Nyt tag? Få udført et gratis tagtjek. Læs mere om det her.