philips saftpressere

Philips saftpressere

Kunne du godt tænke dig en solid saftpresser, der på rekordtid kan give dig lækker og smagfuld juice? Philips har produceret en lang række forskellige saftpressere, som alle er af højeste kvalitet, og utrolig nemme at bruge.

Med en Philips saftpresser får du et solidt stykke håndværk, som altid leverer varen, når der er brug for det. Læs med nedenfor, og bliv klogere på Philips saftpressere.

Se det store udvalg af Philips saftpressere hos Wupti.com

Philips er en hollandsk producent inden for elektronik og hårde hvidevarer, og de har gennem de sidste årtier vokset sig utrolig store, blandt andet grundet deres køkkenmaskiner herunder saftpressere, som de har lavet en lang række forskellige modeller af. Herunder ser vi nærmere på en udvalgt Philips saftpresser som måske er noget for dig!


Philips HR1871/70 juicer

Philips HR1871/70

Philips HR1871/70 er set billigst hos Wupti.com, hvor den koster 1.179 kr.

Philips HR1871/70 er en testvindende saftpresser, der høster stor ros af juiceeksperter verden rundt. Denne saftpresser giver dig uhyre meget værdi for pengene og vil uden tvivl blive din nye bedste ven i køkkenet!

Forhandlere og pris

Specifikationer

  • Model: HR1871/70
  • Type: Centrifugal juicer
  • Effekt: 1000 W
  • Hastigheder: 2
  • Beholder til opsamling af frugtkød: Ja
  • Drypstop: Ja
  • Farve/materiale: Rustfrit stål

Saftpresser med masser af kapacitet

Denne saftpresser er en af Philips topmodeller, og her får du kvalitet for alle pengene. Saftpresseren klemmer al saften ud af dine frugter og grøntsager, og du vil ikke længere stå tilbage med halvsaftige råvarer, som da du brugte dine hænder til at presse med.

Denne model har et ekstra stort påfyldningsrør på hele 80 mm., så du også har mulighed for at presse store frugter og grøntsager, såsom æbler, gulerødder, squash osv., uden at du behøver at halvere dem først. Samtidig er kapaciteten på hele 2.5 liter, og du kan derfor lave juice og andre gode safte til hele familien.

Uhyre nem at rengøre

saftpresser fra philips

Philips HR1871/70 er super nem at rengøre!

Philips saftpresseren har den nyeste funktion indenfor rengøring; QuickClean-teknologi. Denne revolutionerende teknologi gør rengøringen utrolig nem. Du skal blot skylle saftpresseren takket være QuickClean rengøringsfunktionen og den polerende QuickClean-si.

Rengøringsfunktionen fungerer ved, at du hælder vand ned i nedstopperen, og på den måde skabes en fontæne af vand i saftpresseren, som skyller de uønskede fibre væk fra låget og dermed gør sien lettere at rengøre. Saftpresseren er udstyret med en frugtkødsbeholder, og derfor undgår du også, at frugtkødet måtte ender i andre steder af maskinen, såsom i låget. Det runde design gør, at frugtkødet er let tilgængeligt og rengøringen bliver nemmere.

Philips HR1871/70 er kåret som bedst i test

Denne Philips saftpresser er i øvrigt kåret som bedst i test hos diverse testmagasiner. Derfor kan du altså roligt vælge denne model fremfor andre og dyrere saftpressere som nødvendigvis ikke er bedre.


Hvorfor vælge en Philips saftpresser?

Med en Philips saftpresser er du garanteret en køkkenmaskine af den bedste kvalitet, et udsøgt design og til nogle rigtig gode priser. Men lad os tage det et trin ad gangen.

Philips saftpressere er ofte af rustfrit stål, og med ekstra store påfyldningsrør, så du kan komme alverdens frugter og grøntsager ned, og lave saft og juice af disse.

Beholderne er store og rummelige, så du kan lave større portioner ad gangen. Philips har tilmed lavet flere forskellige saftpressere, hvor der medfølger en stor serveringskande, så du kan servere friskpresset juice for hele familien, og modeller, hvor der er en udløbstud indbygget i saftpresseren, så du selv ”tapper” saften fra maskinen, hvilket er utrolig charmerende og giver en fornemmelse af, at juicen simpelthen ikke kan blive mere frisk.

Philips saftpressere er naturligvis også in med alle de nyeste funktioner, og derfor er der på alle modeller forskellige hastigheder, aftagelige dele som tåler maskinopvask, en frugtkødsbeholder og meget mere.

Video: Se hvor godt bedst i test saftpresseren fra Philips klarer sig i videoen herunder

Kvalitet og brugervenlighed i topklasse

Med en Philips saftpresser finder du ikke en nemmere køkkenmaskine at betjene. Der er super gode vejledninger med i kassen, og maskinen virker optimalt fra det sekund den tilsluttes en strømkilde.

Hastighederne er nemme at lære, og du lærer derfor hurtigt, hvilke funktionrt der passer bedst til forskellige madvarer og juiceopskrifter. Philips varemærke er blandt andet brugervenlighed – og med en saftpresser fra Philips lever de i sandhed op til dette.

Prisen er til at betale

Philips leverer kvalitetsprodukter, og kvalitet koster som regel altid. Philips har produceret mange forskellige saftpressere, og derfor findes de til mange forskellige priser – alt efter størrelsen, funktioner osv. Du kan derfor nemt finde en Philips kvalitetssaftpresser til en fornuftig pris, og du vil med garanti ikke fortryde, så snart den er taget i brug.