spisebordsstole

Spisebordsstole – 10 udvalgte stole der imponerer

Noget af det som får en spisestue til at være rigtig flot og indbydende er uden tvivl spisebordet, men spisebordsstole spiller i høj grad også en stor rolle for den samlede indretning. Derfor skal du selvfølgelig finde nogle spisebordsstole, der passer perfekt til dit spisebord og som kan skabe det helt rette udtryk i din spisestue.

Endnu engang har vi været ude at snuse lidt til de forskellige forhandlers sortiment af stole med henblik på at finde de flotteste, billigste, dyreste og ikke mindst stole, som er bedst til prisen.

Tag et kig på de 10 forskellige spisebordsstole herunder som vi ”snuste” os frem til og som vi gerne vil anbefale dig at kigge nærmere på.

De udvalgte spisebordsstole er fra disse forhandlere


De spisebordsstole som du kan se herunder stammer fra følgende forhandlere:


Flex Back spisebordsstol – Ef af de bedste til prisen

flex back spisebordsstol

Denne Flex Back stol giver dig en af markedets bedste siddekomfort samtidig med, at designet er luksuriøst og lækkert. Stolens ryg er meget fleksibel, hvilket blot er med til at gøre den ekstra behagelig at sidde i. De mørkegrå farver passer til rigtig mange spiseborde og hjem, hvorfor der også er tale om en meget alsidig spisebordsstol rent indretningsmæssigt. Flex Back måler 57 x 64 x 78 cm.

Den er set til kun 1.699 kr.

Køb den hos Unoliving.

Opal spisebordsstol – Grå designerstol med skal og træben

opal designerstol

Opal er en designerstol i verdensklasse. Denne grå spisebordsstol er udstyret med et meget slidstærkt sæde i plastic. Til at holde det hele oprejst er der fire smukke træben i lyse farver. Denne spisebordsstol vil uden tvivl gøre din spisestue mere indbydende. Opal måler 55 x 59 x 81 cm.

Set til kun 1.995 kr. hos Unoliving.

Lea spisebordsstol – hvid og flot fletstol

lea fletstol i hvid

Lea er en fletstol, der passer perfekt til det moderne og romantiske hjem. Fletstolen er udstyret med en sort og behagelig hynde for at øge komforten. Lea vil uden tvivl passe rigtig godt til et lysere bord. Dog fungerer den også fint til mørke spiseborde, hvis du godt kan lide kontraster. Den måler 101 cm i højden.

For kun 1.499 kr. kan Lea fletstolen blive din.

Du kan købe den hos Unoliving.

Wien spisebordsstol – Stilfuld og sort

wien klassisk stol til spisebordet

Wien er en meget stilfuld og klassisk spisebordsstol. Stolen er italiensk designet og ligeledes fremstillet i Italien. Det betyder, at designet og kvaliteten er i en meget høj klasse. Sædet er af læder, hvilket giver dig en fortrinlig komfort. Denne stol er et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en spisebordsstil i et klassisk design, der samtidig passer til langt de fleste spiseborde.

Wien er set til 1.299 kr.

Gå til forhandleren BordeogStole.dk

Zebra skalstol – Moderne og transparent

skalstol orange zebra

Denne moderne orange Zebra skalstol er et must køb for dig, der gerne vil have en moderne og behagelig stol til spisebordet. Zebra stolen er udstyret med ben i det luksuriøse krom materiale. Denne stol er især fordelagtig at købe til et hvidt spisebord, da det vil skabe en meget smuk kontrast.

Zebra skalstolen kan købes hos BordeogStole.dk for 1.095 kr.

Miss B – Unik og moderne spisebordsstol

miss b spisebordsstol der kan dreje

Er du på jagt efter en stol, der er god at sidde i samtidig med, at den kan dreje rundt? Miss B er en unik og moderne spisebordsstol, der passer som fod i hose til det moderne hjem/spisebord. Stolen er fremstillet i Italien. Det vil sige, at du kan forvente en stol, der er lavet af de bedste materialer.

Set til 2.295 kr.

Køb den hos BordeogStole.dk 

Sådan finder du de bedste spisebordsstole tilbud

Går du specifikt efter at købe spisebordsstole på tilbud? I så fald er nedenstående punkter værd at læse.

Hold øje med reklamer og kampagner

Hvis du er på tilbudsjagt, er det en glimrende ide at holde øje med reklamer og kampagner fra møbelforhandlere. Møbelforhandlere har tit og ofte gode tilbud i de forskellige reklameaviser og på TV. Disse tilbud er typisk i en begrænset periode, hvorfor du skal beslutte dig rimelig hurtigt om du vil købe eller ej.

Gå på opdagelse på internettet

Internettet er en kæmpe markedsplads for spisebordstole. På internettet kan du besøge de forskellige forhandlere og tjekke deres priser og tilbud ud. Hos langt de fleste forhandlere er det muligt at sammenligne de forskellige stoles priser, så du meget hurtigt får et overblik over om der er nogle gode tilbud imellem.

Hvis du er heldig, kan du også finde en eller flere sammenligningssider, der sammenligner spisebordsstole fra forskellige forhandlere.

Forsøg at prutte om prisen

Der er intet galt i at prutte om prisen. Derfor kan du med fordel forsøge at prutte forhandleren lidt ned, hvis du mener, at en pris er for dyr. Det ”værste” der kan ske er, at du får et nej – men det er jo ikke så slemt. 

Et godt råd: Pas på ikke at lade dig friste af alt for gode tilbud

Det kan være meget fristende at spare en masse penge ved at købe meget billige spisebordsstole, men du skal alligevel passe lidt på. Pris og kvalitet hænger tit og ofte sammen inden for møbelbranchen, hvorfor det kan være lidt af en chance at tage, når du køber meget billige stole.

Hvis du er på jagt efter kvalitetsfyldte spisebordsstole, der kan holde mere end et par år, anbefales det at give lidt ekstra for dem. Og mon ikke, at du i sidste ende sparer flest penge ved at købe god kvalitet fra start af i stedet for at skulle købe nye stole hver 2-3 år?

2 kommentarer