udbedring af sætningsskader

Udbedring af sætningsskader

Sætningsskader og sætningsrevner er alle boligejeres største mareridt, og hvis du selv er boligejer, så kender du formentlig til frygten for disse skader i huset.

Sætningsskader fører først og fremmest til, at vand og fugt trænger ind i murværk og resten af huset. Men hvis det står rigtig slemt til, så kan sætningsskader på boligen i værste fald føre til, at huset falder sammen med risiko for personskade til følge.

Derfor er det afsindig vigtigt, at du har styr på din sokkel, dit fundament og resten af murværket, og at du er sikker på at håndtere eventuelle sætningsskader i tide.

Udbedring af sætningsskader kræver typisk hjælper fra professionelle håndværkere og geoteknikere, da du sjældent vil kunne lave det selv.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på udbedring af sætningsskader på 3byggetilbud.dk

Hvad er sætningsskader?

Sætningsskader er dybe revner i fundamentet, som trænger hele vejen igennem murværket. Sætningsskader kommer typisk i form af sætningsrevner, som kan opstå pludseligt eller langsomt over tid.

Sætningsskader skyldes, at huset sætter sig, og fundamentet og underlaget forskyder sig i forhold til hinanden.

Dette kan skyldes mange ting, men typisk vil det opstå i forbindelse med, at underlaget synker sammen, eller fordi tilbygninger på huset ikke laves på samme fundament som resten af boligen.

Da det kan være direkte farligt at bo i et hus med sætningsskader, er det vigtigt at du får udbedret skaderne, så snart de opstår.

Priserne kan dog variere meget på sådanne opgaver, og du bør derfor sørge for at gå efter den bedte pris på markedet:

Sådan får du den bedste pris på udbedring af sætningsskader

Vi anbefaler altid, at du sender din byggeopgave i udbud blandt forskellige leverandører, da dette skaber konkurrence og dermed presser prisen ned til fordel for dig.

Men frem for at bruge oceaner af tid på at indhente tilbud selv, så kan du med fordel anvende en online tilbudstjeneste såsom 3byggetilbud.dk, som allerede har hjulpet mere end 250.000 danskere med lignende opgaver.

Du bruger 3byggetilbud.dk gratis og uforpligtende på følgende måde:

  1. Klik dig ind på deres hjemmeside via linket, og udfyld din opgavebeskrivelse så detaljeret som muligt
  2. Send opgaven ind, og afvent op til 3 gratis og uforpligtende tilbud
  3. Modtag tilbuddene, og vælg det, der passer dig bedst, eller afslå alle 3 tilbud kvit og frit

Gå til 3byggetilbud.dk og få 3 gratis tilbud på udbedring af sætningsskader

Hvordan foregår udbedring af sætningsskader typisk?

Når håndværkeren skal stå for udbedring af sætningsskader på din bolig, så vil det typisk foregå ved et omfattende stykke arbejde.

Arbejdet byder bl.a. på en vurdering af, om det økonomisk kan svare sig at udbedre skaderne, eller om du hellere bør rive hele huset ned og bygge nyt.

Hvis det viser sig, at det godt kan svare sig at udbedre skaderne, så vil det ofte foregå ved øge fundamentet eller forstærke det med funderingspæle.

Læs også: Omfugning af hus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *