efterisolering af sommerhus

Efterisolering af sommerhus – Hold bedre på varmen og spar penge

Sommerhuse er ikke just kendt for at være energivenlige og optimalt isolerde. Derfor er der typisk rigtig mange penge at hente for dig som sommerhusejer ved at bruge nogle ressourcer på at energirenovere det.

Gå til 3byggetilbud.dk og få gratis tilbud på efterisolering af sommerhus

En af de mest effektive måder at energirenovere sommerhuset på er efterisolering. Efterisolering af sommerhus kan spare dig for et betragteligt beløb hvert eneste år samtidig med, at du får et bedre og sundere indeklima.

Sådan får du det bedste tilbud på efterisolering af sommerhus


Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering


efterisolering af sommerhus


Hvis du allerede nu har besluttet dig for at efterisolere dit sommerhus og derfor gerne vil have så godt et tilbud på opgaven som mulig, kan du med fordel benytte dig af 3byggetilbud.dk, hvor du gratis og uforpligtende kan få 3 tilbud på efterisolering af sommerhus.


For at få de tre tilbud skal du blot udfylde en lille formular (se miniature-billedet), hvor du kort beskriver din opgave: Altså efterisolering af sommerhus. Når dette er gjort, går der ca. 1-3 arbejdsdage før du har dine tre tilbud.


Efterisolering af gulv i sommerhuset

En del sommerhusejere oplever, at deres gulv er meget koldt i vintermånederne. Kolde gulve er et godt tegn på, at der ikke er isoleret godt nok under sommerhuset. Derfor er efterisolering af gulv en super god ide, hvis du gerne vil undgå kolde fødder og samtidig spare på varmen.

Du kan godt klare efterisoleringen af gulvet selv, men hvis du gerne vil være sikker på, at det blive lavet ordenligt og så energivenligt som muligt, anbefales det til hver en tid at få et prof. firma til at varetage opgaven.

Gå til 3byggetilbud.dk og få gratis tilbud på efterisolering af sommerhus

Selvom varmen stiger op ad, går der alligevel en del varme til spilde, hvis ikke gulvet er i stand til at holde optimalt på den. Derfor kan det i langt de fleste tilfælde godt betale sig at efterisolere gulvet i sommerhuset. Jo bedre dit sommerhus er til at holde på varmen, jo mindre varme skal du bruge. Derudover er et energivenligt sommerhus også meget nemmere at få solgt på boligmarkedet, hvis du en dag beslutter dig for at sælge.

Det er værd at stræbe efter en god energiklasse!

Udvendig efterisolering af sommerhuset

Hvis du ikke døjer med kolde fødder, men derimod med en stigende varmeregning, så er det højst sandsynligt en god ide at se lidt nærmere på sommerhusets ydervægge. Udvendig efterisolering af sommerhuset kommer især på tale, hvis du bor i et lidt ældre hus, der ikke har gennemgået de største renoveringer.

Dine ydervægge spiller en meget stor rolle i forbindelse med det at holde på varmen. Derfor er der altså for meget varme som går til spilde, hvis ikke dine ydre vægge er isolerede på en optimal og god nok måde. Din varmeregning bliver især dyr om vinteren, hvis du opholder dig meget i sommerhuset på denne årstid og derfor er nødsaget til at fyre ekstra op for varmen. Hvis du bor i dit sommerhus næsten hele året, er det ikke utænkeligt, at din varmeregning ligger på omkring de 10.000 kr. om året. Dette beløb kan du altså barbere markant ned ved hjælp af efterisolering.

Prisen på udvendig efterisolering af sommerhuset afhænger i høj grad af, hvor stort et sommerhus du har samt hvilket firma du vælger til opgaven. Hvis du gerne vil vide, hvad ca. prisen ligger på i lige netop din ”isoleringssituation” anbefales det at benytte ovenstående metode med 3byggetilbud.dk. På den måde kan du få et meget præcist svar på, hvad det vil koste dig at efterisolere det udvendige af sommerhuset.

Anbefalede minimumstykkelser for isolering af sommerhus

Gå til 3byggetilbud.dk og få gratis tilbud på efterisolering af sommerhus

Hvis du skal i gang med at efterisolere dit sommerhus, er det værd at vide lidt om de minimumstykkelser som anbefales. Herunder kan du læse om, hvad isoleringsproducenten Rockwool anbefaler af minimumstykkelse for isolering i sommerhuset.

Let ydervæg:

150 mm Rockwool Flexibatts

U-værdi: 0,25 W/m2K

Loft:

260 mm Rockwool Flexibatts

U-værdi: 0,15 W/m2K

Tung ydervæg:

125 mm Rockwool A-Murbatts

U-værdi: 0,25 W/m2K

Terrændæk:

200 mm Rockwool Terrænbatts Erhverv

U-værdi: 0,15 W/m2K

Vil du vide mere om energiforbedringer i sommerhuset?

Her på BedreBoligliv.dk har vi tidligere skrevet en artikel om energirenoveringer i sommerhuset. Denne artikel er stadig meget relevant og indeholder et par gode og konkrete tips til, hvordan du nedbringer dit varmeforbrug i sommerhuset.

Gå til artiklen om energiforbedringer.

1 kommentar