rejsestol til børn

Rejsestol til børn – 3 gode rejsestole fra Stokke

Når familien er på farten, er det altid en god ide at have en rejsestol med, så dit barn har en komfortabel siddeplads ved bordet og kan spise uden problemer. I dag laves der rejsestole som er meget smarte og praktiske både hvad angår transport og opbevaring, hvilket er en gave til de nybagte forældre.

Her på siden har vi kigget lidt nærmere på et af de populæreste mærker inden for rejsestole til børn – nemlig Stokke. Stokke er et ganske anerkendt og kvalitetsfyldt mærke inden for babymøbler. Mærket er især kendt for deres flotte pusleborde og babysenge. Herunder kan du se Stokkes bud på 3 forskellige og gode rejsestole til dit barn.

Handysitt rejsestol i hvid, sort og rød

rejsestol sort

handysitt hvid

rejsestol-handysitt-stokke-rød

 Køb dem her.

Produktinformation

Handysitt rejsestolene fra Stokke er din garanti for, at dit barn kommer til at sidde komfortabelt og sikkert. Handysitt er en meget populær model, der især er kendt for at være nem at håndtere både hvad angår transport og opbevaring.

Den er ganske nem at fastgøre til spisebordsstolen, så dit barn kan sidde med ved bordet og spise uden problemer. Som alternativ kan du udstyre rejsestolen med ekstra ben med henblik på at lave den om til en fritstående stol.

Værd at vide

  • Udstyret med en 5-punktsele
  • Lavet i solidt birketræ
  • Sikkerhedsstropper til fastgørelse af rejsestolen på en voksenstol
  • Passer til børn fra 7 måneder til 5 år

Værd at vide når du skal vælge rejsestol til børn

Er du i tvivl om, hvordan du skal vælge de bedste rejsestol til dit barn? I så fald bør du læse nedenstående punkter, da de vil give dig et godt indtryk af, hvad det er du bør holde ekstra øje med, når du vælger stol.

Er den nem at folde sammen?

Rigtig mange forældrene går bevidst efter en rejsestol som er nem at håndtere og folde sammen. Grunden til dette er, at der ikke er nogen som gider at bøvle med en teknisk stol, hvor der skal skrues, klemmes, klikkes osv. for, at den virker.

Fylder den meget at opbevare?

Det er altid en god ide at vælge en rejsestol som kan klappes sammen og derfor ikke fylder så meget at opbevare. Langt de fleste rejsestole til børn som bliver lavet i dag, er bygget på en sådan en måde, at de kan foldes sammen og dermed ingenting fylder.

De tre modeller fra Stokke du ser her på siden er i øvrigt super gode at opbevare, da de kan foldes sammen. 

Kan den uden problemer transporteres fra a til b?

Dette punkt er uden tvivl meget vigtigt. En rejsestol benyttes typisk i forbindelse med, at familien er på farten og derfor har behov for et alternativ til højstolen, der er nem at transportere.

Derfor skal du bruge ekstra meget tid på at finde ud af om den stol du har kig på er god og nem at transportere – især hvis du ikke har en stor stationcar som bil. 

Det kan godt betale sig at købe god kvalitet

Et godt råd du skal have her på falderebet er, at det godt kan betale sig at købe god kvalitet med det samme. En rejsestol skal kunne tåle at blive brugt meget og det gør bestemt ikke noget, hvis den kan bruges af fremtidige børn/generationer. Derfor er det ikke altid en god ide at købe en billig model og-/eller en brugt model fra Den Blå Avis for eksempel.