saftpresser fra philips

Saftpressere fra Philips

En saftpresser fra Philips er lig med god kvalitet, flot design og fair pris. Det er bl.a. derfor, at dette mærke har vundet et hav af tests af saftpressere og lignende.

Herunder ser vi lidt nærmere på mærket og nævner i øvrigt også et par gode forhandlere af Philips saftpressere.

Philips saftpressere bliver anbefalet af mange eksperter og vinder mange tests

saftpresser test

Philips er et meget anerkendt mærke inden for saftpressere og andre køkkenapparater

Philips er et af de bedste og førende mærker inder for saftpressere. Dette skyldes især, at mærket er uhyre funktionelt. Det har aldrig været nemmere at lave juice. Derudover er Philips også god til at lave produkter, der er meget nemme at rengøre og som samtidig tåler opvask.

Philips er et testvindende og anbefalet mærke du med fordel kan vælge.

Philips HR1871 anbefales bl.a. af juiceekspert Mads Bo

Der er ingen tvivl om, at Philips er et super mærke inden for saftpressere. Især juiceeksperten Mads Bo er meget begejstret for modellen ved navn Philips HR1871.

Denne model har i øvrigt vundet et væld af forskellige tests og får generelt meget flotte anmeldelser. Denne saftpresser kan uden tvivl anbefales til dig, der gerne vil godt i gang med at lave friskpresset juice. 

Wupti.com har et stort udvalg af Philips saftpressere til gode priser

Wupti.com er uden tvivl en af landets største forhandlere af saftpressere og juicere. De har rigtig stort udvalg med mange forskellige mærker herunder Philips.

Derudover er deres priser tit og ofte de billigste, hvorfor forhandleren selvfølgelig er meget populær at handle hos. 

Gå til Wupti.com og se udvalget af Philips saftpressere

Kitchenone.dk er også en forhandler du bør kigge nærmere på

Hvis du ikke finder Wupti.coms priser eller udvalg tilfredsstillende, kan du altid forsøge dig med at kigge hos en anden forhandler.

I den forbindelse er Kitchenone.dk værd at se nærmere på. De har nemlig også et stort udvalg af Philips saftpressere til ganske gode priser. Derudover får du i øvrigt også:

  • 365 dages fortrydelsesret
  • Gratis fragt ved køb over 500 kr.
  • Hurtig levering

Gå til Kitchenone.dk og se udvalget af Philips saftpressere

Sådan vælger du den rette Philips saftpresser

Er du i tvivl om, hvordan du vælger den helt rette saftpresser? I så fald bør du gå til forsiden, hvor du finder en stor og udførlig guide, der fortæller dig, hvad du skal være ekstra opmærksom på i forbindelse med valg af saftpresser.

Guiden er oplagt at følge, hvis du gerne vil have en Philips saftpresser, men er i tvivl om, hvilken model der er den bedste for dig.