julegave til ham

Julegave til ham – Gode gaveideer

Er du fuldstændig tom for julegaveideer til ham? Nærmer juleaften sig med hastige skridt, og du har stadig ingen gaver købt til ham? I så fald bør du slå noget koldt vand i blodet og læse med her.

I denne artikel har vi samlet nogle af de mest populære julegaver til ham. Derudover har vi også været så frække at komme med et par overraskelser som du kan vælge at give, hvis du gerne vil give ham en lidt anderledes og spændende gave.

Årets julegave til ham 2017: Oplevelsesgaver! Se udvalg her.

Typiske gaveønsker fra mænd

Herunder har vi listet nogle af de typiske gaveønsker fra mænd. Disse julegaveønsker går du typisk aldrig galt i byen med. Derudover er det også ting, der tit og ofte figurerer på mandens ønskeseddel.

Bøger

Rigtig mange mænd ønsker sig bøger i julegave. Derfor kan du med fordel besøge en bogforhandler og finde en bog som du tror han vil synes om. Alternativt kan du købe et gavekort til en bogforhandler, så han SELV kan vælge en favorit bog. Lige nu er det især krimier og lignende, der står højt på ønskesedlen.

Personlig pleje-produkter

Julen er typisk også den tid, hvor der bliver ønsket en masse lækre og skønne personlig pleje-produkter. Derfor er det en god ide at forære ham en god ansigtscreme, parfume, deodorant eller lignende. Derudover kan du også forkæle ham ekstra ved at give noget lækkert barbergrej til ham. Det kan for eksempel være, at han altid har ønsket sig at prøve at barbere sig med kost og kniv.

Herretøj

Den typiske danske mand er ikke for god til at købe tøj. Derfor trænger klædeskabet med stor sandsynlighed til en lille overhaling, når vi kommer til jul. Spar manden får meget besvær ved at købe noget lækkert tøj til ham.

Til jul er det typisk populært at købe skjorter, bukser, trøjer og selvfølgelig de uundgåelige julesokker.

Ure

Hvem har ikke en forkærlighed for ure? Der findes ikke noget pænere end et flot herreur, der er kombineret med en lækker og stilfuld skjorte. Hvis du ønsker at give ham en super eksklusiv og stilfuld gave, er der ingen tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på ure.

Mænd elsker ure. Derfor er der næsten garanteret begejstring, hvis du vælger at forkæle ham med et urværk.

Overrask ham med en oplevelsesgave under juletræet

Hvis du gerne vil give ham en lidt anderledes og spændende julegave, kan du med fordel kigge i retning af en oplevelsesgave. Oplevelsesgaver er de lidt mere ”frække” og ”uventede” gaver, der uden tvivl vil vække begejstring, glæde og måske frygt (hvis du for eksempel vælger at give et faldskærmsudspring).

Herunder har vi listet nogle af de mest populære oplevelsesgaver i 2016.

En tur i Ferrari eller Lamborghini

Lamborghini på baneHvis den mand du skal give gave er lidt af en fartdjævel og elsker lækre biler, så er der vidst ingen tvivl om, at du med denne oplevelsesgave får ham helt op at ringe. En tur i en Ferrari eller i en Lamborghini er uden tvivl noget, der giver ham kriller i maven.

Her på siden har vi faktisk skrevet to store artikler om Ferrari og Lamborghini ture. Dem kan du med fordel læse, hvis du overvejer at give sådan en hæsblæsende gave til ham.

Artikel om Ferrari-tur

Artikel om Lamborghini-tur

Vin- og whiskysmagning

vinsmagningHar ham du skal give julegave en forkærlighed for vin, whisky eller måske begge dele? I så fald er det mere end oplagt at forære ham en vin- eller whiskysmagning, hvor han for alvor kan få udvidet sin horisont inden for de lidt finere drikkevarer.

Læs mere om whiskysmagning i denne artikel eller bliv klogere på vinsmagning her. 

En smuk tur i luftballon

luftballon turEr han ikke bange for højder? Hvorfor så ikke forære ham en smuk og lydløs tur henover den danske himmel med udsigt over det danske landskab? En tur i luftballon er for mange mennesker noget af det smukkeste de nogensinde har prøvet. Læs mere om den fantastiske oplevelse her og se i øvrigt, hvad det koster for sådan en tur.

Et godt råd: Tænk på hans hobby/fritidsinteresse

Hvis ovenstående ideer ikke er noget som falder i hans smag, er der ikke andet for at finde nogle andre gaveideer. Et rigtig godt trick, når du skal finde julegave til ham er at tænke lidt over, hvad hans hobby/fritidsinteresse er. På den måde åbner der sig nemlig et væld af forskellige gaveideer du med fordel kan give ham.

Vin

Der er bestemt mange mænd som har en stor interesse for vin. Derfor er det oplagt at gå lidt på udkig hos diverse vinforhandlere om de ikke har noget lækkert tilbehør eller lignende som vil falde i hans smag.

For at spare dig tid har vi faktisk allerede lavet en artikel, der hedder Gave til vinelskeren. I den artikel kan du finde en masse spændende gaveideer til ham, der elsker vin.

Jagt

Interesserer han sig for at gå på jagt? I så fald er det måske en god ide at give ham noget jagtudstyr af en slags. Det kunne for eksempel være noget bestemt jagttøj eller et par gode vandrestøvler. Mulighederne er mange, og jagtområdet er uden tvivl meget stort, hvorfor det burde være muligt at finde en passende gave.

Cykling

Cykling har vist sig at blive mere og mere populært for den danske mand i løbet af de sidste par år. Derfor kender du med stor sandsynlighed en mand som interesserer sig for cykling og som samtidig skal have en julegave.

Cykelmarkedet er kæmpemæssigt med flere tusinde produkter hos hver enkelt forhandler. Derfor kan det godt være lidt uoverskueligt at finde en passende gave. Dog er der heldigvis meget hjælp at hente hos den enkelte forhandler.

Hos forhandleren Cykelpartner.dk – Gå til forhandler – har du bl.a. mulighed for at ringe og skrive til dem, hvis du har spørgsmål til, hvad du for eksempel bør købe i gave og lignende.