skijakker

Skijakker – Populære mærker og købsguide

Noget af det vigtigste udstyr du skal have som skiier eller snowboarder er en skijakke. For at hjælpe dig godt på vej til den perfekte skiferie, har vi herunder samlet en række populære skijakker, der både er komfortable, funktionelle og ikke mindst uhyre flotte.

Her på siden har vi lavet en lille oversigt over de mest populære og funktionelle mærker inden for skijakker. Som du kan se herunder omfatter det bl.a. mærker som Armada, CLWR, Oakley m.fl.

Bemærk: Billederne herunder er venligst udlånt af forhandleren Blacksnow.dk, hvor du i øvrigt kan finde et væld af smarte skijakker fra nedenstående mærker. Hvis du gerne vil se det store udvalg, så klikker du blot på billedet af jakken.

Armada skijakke – Sherwinarmada skijakke sherwin

En Armada skijakke er kendetegnet ved en meget høj komfort. Derudover er mange af mærkets jakker også udstyret med en GORE-TEX membran, hvilket holder dig tør og varm under alle vejrforhold – og det er en stor fordel som skiløber/snowboarder.

Derudover er Armada skijakker også udstyret med ”tailored fit”, hvilket vil sige, at skijakkerne sidder godt og tæt til kroppen samtidig med, at de giver dig stor bevægelsesfrihed.

clwr poise skijakkeCLWR skijakke – Poise

Hvis du er på jagt efter noget af det absolut bedste inden for skijakker, er der ingen tvivl om, at en CLWR skijakke er et godt valg. CLWR er et mærke, der i høj grad er kendetegnet ved det iøjefaldende design og ikke mindst store funktionalitet.

Skijakkerne fra CLWR er typisk også udstyret med det populære ”baggy fit”, hvor jakken hænger lidt løst på kroppen. Dette giver dig en super god bevægelighed samtidig med, at det ser utrolig cool ud, når du kommer glidende henover sneen.

Oakley skijakke – Raptor pulloveroakley raptor pullover

Oakley er ikke kun kendte for deres skibriller og cykelbriller – de er i høj grad også kendte for deres populære skijakker. Noget af det som Oakley er meget kendt for er deres fabelagtige design, der får mange skiiere og snowboardere til at vende sig efter dig, hvis du kommer glidende forbi.

Derudover er komforten og selve ”fittet” også i højsædet. Oakley skijakker sidder typisk rigtig godt på kroppen og giver dig en stor bevægelighed, hvilket er uhyre vigtigt, når du står på snowboard eller løber på ski.

sweet protection skijakkeSweet Protection skijakke – Salvation

Sweet Protection skijakker er et sandt eventyr. Hvis du vælger en jakke fra Sweet Protection, så får du meget mere end en skijakke. Du får en multi-funktionel jakke med et væld af smarte og let-tilgængelige lommer, hvor der er tænkt over ALLE detaljer og funktionaliteter.

Derudover er Sweet Protection fremstillet i det stærke GORE-TEX materiale, der ligger i 3 lag, hvilket giver dig ekstra komfort. Sweet Protection skijakker er uden tvivl nogle af de bedste på markedet, hvilket også kan ses på den forholdsvis høje pris.

Nike SB skijakke – Ration pullovernike ration pullover

Med en Nike SB skijakke/pullover er du sikret en meget høj komfort kombineret med et lækkert design. Det store Nike logo er meget genkendeligt – selv på lange afstande. Derudover er kvaliteten rigtig høj som Nike som regel er meget kendt for.

Skijakkerne fra Nike er lavet i vandafvisende materialer, hvilket er uhyre smart, hvis du kører når der kommer nedbør. Denne pullover er i øvrigt perfekt at bruge i forbindelse med freestyle og lignende, hvor du godt på se lidt trendy ud.

Værd at vide om køb af skijakker

Herunder har vi samlet en række gode råd du med fordel kan følge og lade dig inspirere af, når du skal ud at købe din nye skijakke.

Behovet for lommer og features

En god skijakke bærer præg af gode og rummelige lommer, der er nemme at tilgå – også med vanter. Derudover er det også meget rart, at skijakken har en række features. Dog er det bestemt ikke alle features, der er lige gode, hvorfor det anbefales at finde en jakke, der ikke har for mange unødvendige egenskaber – på den måde undgår du at betale for meget for din skijakke.

Ventilation i skijakken er vigtigt

Det kan blive forfærdeligt varmt og indelukket at have en skijakke på. Derfor er det en god ide at vælge en jakke med ventilation. Du kan for eksempel få skijakker, der har ventilationshuller i armhulen, der kan åbnes og lukkes efter behov.

Åndbare og vandafvisende skijakker er et must

Der er ingen tvivl om, at det er et must med en skijakke, der er vandafvisende og åndbar. En skijakke som ikke kan afvise vand er ikke en god skijakke. Derudover holder en vandafvisende og åndbar jakke også i længere tid.

Et godt råd: Gå efter GORE-TEX

Et rigtig godt råd, når du køber skijakker er at gå efter de modeller, der er udstyret med GORE-TEX. GORE-TEX er din garanti for høj kvalitet. Derudover er funktionaliteten også helt i top ved en GORE-TEX skijakke.