julegaveønsker 2015

Julegaveideer 2017 – Hvad skal du give i gave?

Julen 2017 nærmer sig med hastige skridt, og det traditionelle gaveræs begynder så småt at starte. Hvad du skal give i gave? Hvis ikke, er du velkommen til at lade dig inspirere her på siden.

Julegaveideer 2017 – Hvilke gaver er gode at give i år? Det spørgsmål har vi givet vores bud på i form af denne artikel. I artiklen kan du bl.a. finde julegaveideer til ham, hende og bedsteforældrene. Allerede nu kan vi godt røbe, at oplevelsesgaver fylder en stor del af vores gaveideer for julen 2017.

Julegaveideer til hende og mor

Er du på jagt efter en god julegaveide til hende? Mangler du lidt inspiration til kæresten eller er det din mor du skal forkæle med en gave? Se vores bud på kvindelige gaveideer herunder.

Vitamix Blender

Mangler du en god gaveide til kvinden, der elsker at bruge tid i køkkenet på at lave lækre madretter? Med en Vitamix blender bliver madlavningen til en sand leg. Derudover er en Vitamix blender også oplagt at bruge til smoothies, juices og lignende.

Læs også: Vitamix blender – test, pris og andet der er værd at vide

En flot skænk til stuen

Fortjener din kone eller kæreste et nyt og lækkert møbel til boligen? Har du overvejet at give hende en skænk? Skænken er et meget traditionelt møbel, der gør sig ekstra godt i det lidt klassiske hjem. Når det så er sagt, passer den faktisk også ganske glimrende til det moderne hjem, hvor du for eksempel ønsker at skabe en moderne/klassisk kontrast.

I tvivl om hvilke skænke der findes på markedet? Vi har samlet en god håndfuld i denne artikel: 10 skænke du bør overveje til din bolig.

CPH Living sengetøj

Savner din mor, kæreste, kone, søster eller din gode veninde noget mere liv og energi i soveværelset? CPH Living sengetøj er uden tvivl med til at gøre soveværelset mere indbydende og komfortabelt.

Den helt store fordel ved CPH Living sengetøj er, at det bærer præg af en uhyre god kvalitet samtidig med, at designet er i en klasse for sig selv. Ved du ikke, hvordan CPH Living sengetøj ser ud? Tjek vores inspirationsartikel om sengetøjet her.

cph living sengetøj

CPH Living sengetøj er stilrent og kvalitetsfyldt – og vil uden tvivl give soveværelset et skud energi!

Julegaveideer til ham og far

Julegaveideer til ham herunder far og bror kan godt være lidt vanskeligt, da det mandlige køn ikke just er kendt for at være god til at ønske sig noget. Vi har alligevel forsøgt at komme med vores bud på gode julegaveideer 2017 til ham.

Riffelkikkert til jægeren

Skal du give gave til en jæger? I så fald bør du overveje at give en riffelkikkert. En riffelkikkert er især en god gave at give, hvis gavemodtageren gerne vil gå på jagt om natten.

Skibriller/Goggles til skientusiasten

Skal du give gave til en far, bror eller kæreste, der er meget stor skientusiast? Nye skibriller er altid dejligt at få – især hvis designet er godt og kvaliteten god. Hvis du er i tvivl om, hvilke briller der er ”in” lige nu kan du med fordel læse vores artikel om skibriller fra Poc. 

Tagrenderenser robot

Skal du give gave til en mand, der elsker ny teknologi og gear til hjemmet? En tagrenderenser robot er den perfekte gaveide til manden, der har ”næsten” alt. Det smarte ved en tagrenderenser robot er, at du kan stå på jorden og kontrollere renseren med en fjernbetjening. Det vil sige, at du ikke behøver at stå i en farlig højde og frygte for at falde ned.

  • Hvordan ser en tagrenderenser robot ud? Find svaret i denne artikel.
iRobot Looj 330

Tagrenderenser robot. Foto: Roboteksperten.dk

Julegaveideer til bedsteforældrene

Skal bedsteforældrene også forkæles med gaver til jul? Bliv inspireret af vores gavebud herunder.

En komfortabel Innovation sovesofa til gæsteværelset

Har du nogle bedsteforældre, der godt kunne trænge til lidt møbler i gæsteværelset? Hvis ja, kan du med fordel forære dem en Innovation Sovesofa, der både kan fungere som sofa, men også som en glimrende seng.

Derudover er Innovation sovesofaen også uhyre god, hvis der skal soves middagslur – og det er jo noget bedsteforældre typisk holder af at gøre.

Royal Copenhagen porcelæn

Denne gaveide henvender sig typisk mest til bedstemor, der godt kan lide flot porcelæn. Royal Copenhagen laver noget af verdens smukkeste porcelæn og er uden tvivl en af de bedste gaveideer du kan lade dig inspirere af.

Royal Copenhagen har et kæmpemæssigt udvalg af porcelæn herunder skåle, tallerkner, krus og meget mere. Læs gerne vores artikel om Royal Copenhagen og bliv klogere på deres sortiment. Læs artiklen her.

innovation recast

Sådan kan en Innovation Sovesofa se ud – smuk og elegant.

Populære gavetyper i 2016

Hvilke gavetype er ekstra populære i 2016? Vi har afgivet vores bud herunder.

Oplevelsesgaver

I vores søgen efter julegaveideer i 2017 opfangede vi en meget klar tendens – nemlig OPLEVELSESGAVER. Oplevelsesgaver er det nye sort, når det kommer til at glæde andre med en gave.

Det ser ud til, at en stor del af vores materialistiske behov er opfyldt, hvorfor vi er begyndt at få et større fokus på oplevelser – og med ganske god grund. Oplevelsesgaver kan være spændende, farlige, hyggelige, intime, nervepirrende, morsomme og meget mere. Og der er ingen tvivl om, at det er denne diversitet i følelser, som gør os tiltrukket af de forskellige oplevelsesgaver som findes på markedet.

DuGlemmerDetAldrig.dk tilbyder et hav af oplevelsesgaver


Her hos BedreBoligliv.dk kan vi trygt anbefale dig at finde din oplevelsesgave hos DuGlemmerDetAldrig.dk. De har et kæmpe sortiment af oplevelser – alt fra kaffekursus til faldskærmsudspring.
Hvem er DuGlemmerDetAldrig.dk? Se videoen og find ud af det!


Herunder har vi beskrevet nogle af de populæreste oplevelsesgaver du kan give til en du holder af.

helikoptertur gavekortHelikoptertur

Rigtig mange drømmer om at få en tur i en helikopter med henblik på at se en fantastisk udsigt og kunne sige ”jeg har fløjet i helikopter” til venner og familie. Den helt store fordel ved en helikoptertur er, at du får en unik oplevelse, hvor du har de bedste muligheder for at se, hvordan Danmark ser ud fra oven.

Læs mere om helikopterture i denne artikel.

kitesurfing

Glid let og elegant henover vandet alt imens du lader dig trække af vinden

Kitesurfing Kursus

Kitesurfing er en sportsgren, der for alvor vinder større og større indpas blandt danskerne. I Danmark har vi nogle ganske fine strande og havområder, der er perfekte til kitesurfing, og det er bl.a. disse områder, der har fået flere og flere danskere til at ”hoppe med på bølgen”.

Det er især det lidt yngre publikum, der har taget denne sportsgren til sig. Kitesurfing er uhyre populært i lande som Australien og USA. Og hvad der er populært i USA bliver med tiden også populært i Danmark.

Har du en søn, datter, kæreste eller noget helt fjerde, der tit og ofte har snakket om at kitesurfe? Hvis ja, så kan du med fordel overraske personen med et kitesurfing kursus.

Læs også: Kitesurfing kursus – Lær at kitesurfe

Lamborghini på baneKør i Lamborghini Gallardo

Kender du en person, der bare ikke kan få nok af brændt gummi, adrenalinkicks, høj fart og lækre biler? Hvis ja, er denne oplevelsesgave meget ideel at give. Du behøver nødvendigvis ikke at give en tur i en Lamborghini Gallardo. Der findes også en lang række andre biler du kan forære en tur i. Der er ingen tvivl om, at denne oplevelsesgave egner sig perfekt til den fartglade mand eller dame.

Vi anbefaler: Kør Lamborghini på bane

ballonflyvningBallonflyvning

Har du altid drømt om at stige til vejrs i et stille og roligt tempo alt imens den flotte natur udfolder sig for dine fødder? Med en luftballontur kan du få en af de absolut flotteste oplevelser her i livet. Der findes ikke noget smukkere end at stige til vejrs på en smuk og rolig sommeraften, hvor solen er ved at gå ned ude i horisonten og roen er ved at lægge sig. Læs vores specifikke artikel om ballonflyvning og bliv klogere på, hvorfor denne gave er så god som den er. 

Læs også: Ballonflyvning – Alt du bør vide

kaffekursus i København og ÅrhusKaffekursus

Har du og din partner altid drømt om at blive bedre til at lave kaffe? Forær hinanden et kaffekursus og bliv sande mestre til at brygge mokka. Kaffekursuset henvender sig især til dig, der gerne vil vide mere om bønneren samt hvordan du får den bedste smag frem med relativ få midler.

Vil du vide mere: Kaffekursus – Lær at lave den perfekte kop kaffe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *